Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Kunst

inspiration fra universet
 

Workshops i hele landet

Find din kreativitet i bl.a. fedtsten og malerier

Til tider kan det være problematisk at finde inspiration til sine kreative side, man render ofte hurtig tom for ideer - eller også stopper den kritiske sans ideen, før den er begyndt - kan du genkende det?

Det hindre ofte rigtig mange mennesker i at gøre brug af deres medfødte evner i forbindelse med kreativitet. Det er almendeligt kendt, at når du er kreativ, så er du tættest på sjælen.

Det er en fantastisk følelse at fordybe sig i et projekt - det kan være, hvilken som helst hobby. Bare det at give sig selv lov til fordybelse - det er livsbekræftende!

Derfor tilbyder jeg Workshops i at fremme dine evner og kreativitet - så det giver mening for dig. At det også kan give mening for andre - det er jo bare en positiv side gevinst.

Har dette din interesse, så er du hjertlig velkommen til at kontake mig.

 

 

Fedtsten

Fedtsten er et forholdsvis let materiale at arbejde med, der er ikke behov for el-værktøj. Fedtsten findes i forskellige hårdheds grader. Der er rigtige mange sjove og kreative muligheder for udfoldelse af dine kunstneriske færdigheder, samt tilegnelse af andre færdigheder.

Du har mulighed for at lære tiknikkerne på en dag.

 

Stenkunst

Her vil du lære, at få færdigheder i brug af værktøj og, hvordan du påbegynder, udvikler og afsluttet et projekt i forskellige stenarter - efter eget valg. Alt sammen med udgangspunkt i mediationen, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med din indre Skaber på en højere/ andet niveau.

Mvh.

J.C.K.

Esbjerg

 Opdateret 13/10/2014

Besøg  
009680